Κοπή πίτας της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Την Kυριακή  29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης  η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 του Γραφείου Αττικής της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Η Πρόεδρος κ.Μαρία Τοπακιτζιάν της Τριμελούς επιτροπής του τοπικού γραφείου Αττικής μαζί με την υπάλληλο του γραφείου της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κ. Μακρυκώστα Τζένη, την κλινική  ψυχολόγο κ.Τσιρούκη Γεωργία και την   κ. Θεοδώρου Σοφία μέλος του Δ.Σ της  Ε.Ε.Σ.Κ.ΠΝ και επικεφαλής των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής μέριμνας της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, έκοψαν την πίτα της εταιρίας  με τις ευλογίες του Πατέρα Μιχαήλ του  Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιούπολης.

Η  Πρόεδρος κ. Τοπακιτζιάν ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΣΚΠ  για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο της Εταιρίας. Στη συνέχεια ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα, τονίζοντας ότι η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας θα συνεχίσει δυναμικά το έργο της με διοργάνωση όλο και περισσότερων  δράσεων.

Φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται, πέραν της μεγάλης προσέλευσης των μελών  (ασθενών και φροντιστών) της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, εκ μέρους του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκη οι αντιδήμαρχοι κ. Σερέτη Χριστίνα κ.Πούλος Ιωάννης και κ. Καλούδης Κωστας., η τ. Αντιπεριφερειαχης  κ. Μαίρη Κουρή Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ .Ο κ. Άρης Τσαμπίρας υποψήφιος Βουλευτής, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Στάθης Ψυρόπουλος , οι κύριοι Καρανδρέας Τσουκαλάς και Ταμβάκος  και ο  κ. Παντελής Φασόης. Επίσης ο κ. Κοκοτίνης Χρήστος και ο κ. Πανοτόπουλος Μπάμπης, ο ενεργός Δημότης κ.Νίκος Καραβαγγέλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευαγγέλου Δημήτρης, Ο Αντιπρόεδρος Κρητών Ηλιούπολης κ. Πρωτοπαπαδάκης, ο πρόεδρος Αρκάδων κ.Ατζινάς Νίκος, η πρόεδρος Κωνσταντινουπολιτισσών κ. Παπαδήμα Ελένη η κ. Νίκη Ρούκουνα,  από τον σύλλογο Θεσσαλών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την πρόεδρο μας κ. Μαρία Τοπακιτζιάν για τα εδέσματα και την προσφορά στο σύλλογό μας και  τα ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΝΑ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ για την προσφορά των πιτών και τον κ. κ.Στάθη Ψυρόπουλο  για την ευγενική προσφορά των αναψυκτικών και των εδεσμάτων. Τα φλουριά  τα κέρδισαν η κ. Μαίρη Κουρή Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ και η κ. Πόλλα Βασιλάκη εθελόντρια της Εταιρίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και τη συνέχιση του έργου της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας