Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα από την Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Τελετή έναρξης, με επίτιμη Αmbassador τη ΜΟΝΙΚΑ

H Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 ( ώρα 20:00 ), τελετή έναρξης του προγράμματος θεραπευτικής ιστιοπλοΐας με επίτιμη ambassador τη Μόνικα, στο θερινό κινηματογράφο Αλίμου – Cine Alimos.

Το πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge, περιλαμβάνει από τις 6 έως τις 19 Μαΐου 2 ιστιοπλοϊκά ταξίδια στον Σαρωνικό κόλπο, για άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση από όλο τον κόσμο.

Στην διάρκεια των δύο ταξιδιών, θα εφαρμοστούν στους συμμετέχοντες που διαβιούν με Πολλαπλή Σκλήρυνση, θεραπευτικές τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης και σωματικής ευεξίας, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σχέση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων αναψυχής με την κοινωνική ενσωμάτωση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Η δράση «Θαλάσσια ΑπόΔΡΑΣΗ: Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα» είναι ενταγμένη στις δράσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) για την φετινή

Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου).