Κοπή πίτας 2015

Την Κυριακή στις 8 Φεβρουαρίου, το γραφείο της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Το ραντεβού μας ήτανε το μεσημέρι στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Η διακόσμηση και οι μικρές παρεμβάσσεις που έγιναν στην αίθουσα, έτσι ώστε να μπορούμε να φιλοξενηθούμε, συνέβαλαν τόσο πολύ στην εξυπηρέτηση όλων μας, των μελών της Ελληνικής Εταιρείας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας! Ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Πολύ γρήγορα η αίθουσα γέμισε από κόσμο και χαρούμενες φωνές. Ο πρόεδρος της Εταιρείας μας, ο κος Ωρολογάς μας καλοσώρισε όλους και μας έφερε τα νέα για τις τελευταίες θεραπευτικές εξελίξεις για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Και ειλικρινά, το μήνυμα είναι τόσο ελπιδοφόρο, που είναι ο καλύτερος τρόπος για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Μας ευχήθηκε τα καλύτερα, που σίγουρα έρχονται πολύ σύντομα και προχώρησε στην κοπή της Βασιλόπιτας.

Τυχερή για φέτος ήταν η κα Κική Δέρβου. Όλοι μας τη γνωρίζουμε, μιας και είναι από τα παλαιότερα μέλη του γραφείου, και χαρήκαμε για την τύχη της.

Πάντα Επιτυχίες Κική!

Και μετά, ξεκίνησε το φαγοπότι! Πλούσιος μπουφές, νόστιμα πιάτα, ποικιλία γεύσεων, μεγάλες ποσότητες. Ειλικρινά χορταστικό ήταν το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι, αλλά όλοι φύγαμε ελαφρύτεροι. Το κέφι, η καλή παρέα, τα χαμόγελα, τα πειράγματα, οι φωτογραφίες, οι καλοί μουσικοί, τα τραγούδια. Όλα αυτά μας ελάφρυναν τη διάθεση και μας έδωσαν τη βεβαιότητα για τα  καλύτερα για τη χρονιά που έρχεται!

Άντε και του Χρόνου με Υγεία!!!

Καλογιάννη Δήμητρα

Γενική Γραμματέας Ε.Ε.Σ.Κ.Π.