Γραφείο Θεσσαλίας της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας Νέα διοίκηση, νέα έδρα, νέες δράσεις.

Συγκροτήθηκε η νέα τριμελής επιτροπή του Γραφείου Θεσσαλίας της ΕΕΣΚΠ, η οποία αποτελείται από τις Κατερίνα Κοπάνου, Αργυρώ Κρασέ και Ιωάννα Τσαβδαρίδου, με έδρα τα Τρίκαλα.

 

Η επιτροπή, συνεπικουρούμενη από τον τρικαλινό αντιπρόεδρο της Εταιρίας για την ΣΚΠ Κώστα Μιχαλάκη, προέβη ήδη στην εύρεση νέου, λειτουργικού χώρου για τις δράσεις της. Θα στεγάζεται στον χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων, στην οδό Καλαμπάκας (δίπλα από το 5ο Λύκειο) και θα δέχεται ασθενείς με ΣΚΠ, συγγενείς, εθελοντές και φίλους κάθε Παρασκευή 5-8.

 

Θα παρέχονται

  • Έντυπο πληροφοριακό υλικό για την πάθηση και τους τρόπους αντιμετώπισης διαφόρων συμπτωμάτων που εκδίδει κατά καιρούς η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
  • Πληροφορίες για τα δικαιώματα που έχουν οι ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση (επιδόματα, ελαφρύνσεις κτλ), όπως και για τις διάφορες υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν.
  • Ατομική κινητική αξιολόγηση και συμβουλές για κατάλληλη άσκηση, πάντα σε συνεργασία με τους προσωπικούς θεραπευτές του κάθε ασθενή.
  • Ατομική λειτουργική αξιολόγηση κοινωνικών δεικτών ζωής και συμβουλές για βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

 

Επίσης, σχεδιάζονται και άλλες δράσεις, όπως ομάδες άθλησης, περίπατοι, διασκέδαση, δράσεις σε άλλες πόλεις, ημερίδες και ενημερώσεις από ειδικούς, δια ζώσης ή και διαδικτυακά, ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν κατά την διάρκεια του χειμώνα. Γι’ αυτές θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από το Γραφείο με Δελτία Τύπου στα ΜΜΕ.

 

Καθώς τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, στον χώρο γίνονται δεκτοί μόνο όσοι τηρούν τους απαραίτητους όρους προστασίας από την πανδημία. Για τις συναντήσεις και τον καλύτερο προγραμματισμό τους, παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο 6986797446 (απογευματινές ώρες) και 6946062529 (πρωινές ώρες).

 

Μην ξεχνάτε, είμαστε μαζί σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Γραφείο Θεσσαλίας της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας