Εμβληματικά κτήρια της χώρας ντύνονται στα πορτοκαλί την Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Την Κυριακή 30 Μαΐου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων, έχοντας ως σημείο αναφοράς τους ασθενείς, συγγενείς, φίλους, επαγγελματίες υγείας καθώς και τους εθελοντές.

Φετινή θεματική της καμπάνιας είναι οι Συνδέσεις των Ασθενών με την Κοινωνία.

Με τη στήριξη της ΚΕΔΕ, του Προέδρου της και Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας σε συνεργασία με τους Δημάρχους ολόκληρης της Ελλάδας θα προχωρήσει στη φωταγώγηση των Δημαρχείων, αλλά και άλλων δημόσιων κτηρίων ή επιλεγμένων μνημείων με πορτοκαλί χρώμα, προκειμένου να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ο φωτισμός δύο εμβληματικών και ιστορικών κτηρίων της Αθήνας, του Ζαππείου και της Παλαιάς Βουλής, αποτελεί συμβολική κίνηση δίνοντας ένα θετικό μήνυμα στην Κοινωνία σχετικά με την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Με την πολύτιμη στήριξη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του ιστορικού σιντριβανιού της πλατείας Ομονοίας.

Η Ελληνική Εταιρία για την ΣΚΠ, παραμένοντας δίπλα στους ασθενείς, την επιστημονική κοινότητα και τους εθελοντές σε όλη της Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, προκειμένου να γνωστοποιηθεί ότι το τέλος της ανίατης αυτής πάθησης είναι κοντά.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερωθείτε σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις:

Website: www.gmss.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/greekmssociety/

Facebook grouphttps://www.facebook.com/groups/gmssgr/

Instagram: gmss.gr

YouTube: Greek Multiple Sclerosis Society

 

Χορηγός επικοινωνίας