Εκδήλωση για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και το εμβόλιο ενάντια στον ιό SARS COV2

Εκδήλωση για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και το εμβόλιο ενάντια στον ιό SARS COV2

Η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας ανακοινώνει την πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης με σύγχρονη τηλεδιάσκεψη (webinar), διάρκειας μιας ώρας το

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021, στις 18.00
με θέμα:

Πολλαπλή Σκλήρυνση και εμβολιασμός έναντι του ιού SARS COV2

Οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία είναι λογικό να δημιουργούν πολλά ερωτήματα στους ανθρώπους με Πολλαπλή Σκλήρυνση όσον αφορά την πορεία της πάθησης σε σχέση με αυτήν, αλλά και την ασφάλεια και την κάλυψη που μπορεί να τους προσφέρουν τα εμβόλια εναντίον της.

Το webinar θα συντονίσει ο κ. Αναστάσιος Ωρολογάς, Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας Α.Π.Θ., Πρόεδρος του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρίας για την ΣΚΠ και Υπεύθυνος Κέντρου Πολλαπλής Σκλήρυνσης, Κλινική «Αγ. Λουκάς» Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κωσταντίνος Νώτας, Νευρολόγος, Ακαδημαϊκός Υπότροφος Α.Π.Θ., Εργαστήριο Κλινικής Νευροφυσιολογίας Α.Π.Θ, Επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Πολλαπλής Σκλήρυνσης, Κλινική «Αγ. Λουκάς» Θεσσαλονίκη, θα ενημερώσει τα μέλη μας και το ευρύ κοινό για την Πολλαπλή Σκλήρυνση και τον εμβολιασμό έναντι του ιού SARS COV2, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές οδηγίες.

Θα παρέμβει ο γνωστός Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, κ. Συμεών Μεταλλίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ., Υπεύθυνος Τμήματος Λοιμωξιολογίας, Α΄Παθολογική Κλινική ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Τμήμα Ιατρικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

 

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

www.zoom.us

Κατεβάστε το PDF με τις οδηγίες για το πως θα κατεβάσετε το zoom και πως θα συνδεθείτε στο webinar κάνοντας κλικ εδώ