Η Δώρα Μούτσιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΑμΕΑ

Η ΔΩΡΑ ΜΟΥΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΑΜΕΑ

6 Μαΐου 2010

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Βολιώτισσα αθλήτρια της Σκοποβολής Ατόμων με Αναπηρία Δώρα Μούτσιου, αφού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα Παγκόσμια Κύπελλα Πολωνίας και Τουρκίας κατάφερε να πιάσει τα απαιτούμενα όρια και να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Η αθλήτρια της Εθνικής από το Βόλο πήρε μέρος σε 2 μεικτά αγωνίσματα (ανδρών-γυναικών) με αεροβόλο τουφέκι στο R4(Ελεύθερο) και στο R5 (Πρηνηδόν). Η Δώρα στο Κύπελλο Πολωνίας κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος R4 με επίδοση 586/600 και να πάρει την πέμπτη θέση και στο R5 με επίδοση 589/600 κατετάγη στην ένατη θέση. Στο Κύπελλο της Τουρκιάς τα πράγματα πήγαν ακόμη καλύτερα για την Δώρα αφού βελτίωσε ακόμα περισσότερο τις ατομικές της επιδόσεις και κατάφερε στο R4 με επίδοση 587/600 να βρεθεί στον τελικό και να πάρει την πέμπτη θέση και στο R5 με επίδοση 595/600 να κατακτήσει την δέκατη θέση κάνοντας παράλληλα νέο ατομικό ρεκόρ.

Η πιο σκληρή περίοδος για την αθλήτρια ξεκινάει από εδώ και μπρος αφού οι στόχοι της για το μέλλον εκτός από μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι και η συμμετοχή της στην Παραολυμπιάδα του 2012. Η αγάπη της Δώρας για την σκοποβολή είναι μεγάλη και ελπίζει μέσα από τις διακρίσεις της να φέρει και άλλους ανθρώπους που πάσχουν από την πολλαπλή σκλήρυνση (MS) κοντά σο άθλημα της Σκοποβολής.Όλοι όσοι στηρίζουν την Δώρα σ’ αυτή την τόσο δύσκολη προσπάθεια εύχονται καλή δύναμη και συνεχείς επιτυχίες.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Δώρα που μας γεμίζει υπερηφάνεια και δύναμη, της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις δοκιμασίες και στόχους της για το μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά την Χαριτάκη Ρέα για το άρθρο.

Από την ιστοσελίδα mssociety.gr