Διοργάνωση Φιλανθρωπικής Ποδηλατικής Διαδρομής «PEDAL FOR LIFE»

image001

Διοργάνωση Φιλανθρωπικής Ποδηλατικής Διαδρομής «PEDAL FOR LIFE»

Το Pharmacy295 και η Bikenature διάλεξαν τον «δύσκολο» δρόμο. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατική διαδρομή που διοργάνωσε το Pharmacy295 και η Bikenature . Τρεις «αποφασισμένοι» ποδηλάτες διέσχισαν 255 χιλιόμετρα μακριά από τους κεντρικούς δρόμους και συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Από την Λαμία μέχρι την Καλαμπάκα, οι τρεις αναβάτες της Bikenature, περιπλανήθηκαν σε «απάτητες» διαδρομές της κεντρικής Ελλάδας, περνώντας από σημεία απαράμιλλου φυσικού κάλλους και από «ποδηλατουπόλεις», όπως τα Τρίκαλα, μέχρι να φτάσουν στη σκιά των Μετεώρων. Ο ποδηλατικός μαραθώνιος  ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ο τερματισμός έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 22 Δεκεμβρίου.

Σκοπός της Bikenature ήταν να αναδείξει την αξία της «δύσκολης διαδρομής». Οι ποδηλάτες θα μπορούσαν να είχαν ακολουθήσει πιο βατούς, πιο κεντρικούς και πιο πολυσύχναστους δρόμους, αλλά επέλεξαν να περάσουν από βουνά, ποτάμια και λίμνες, σε μία διαδρομή με συνολικά 15 ώρες επάνω στη σέλα, σε θερμοκρασίες από -5 έως +15 βαθμούς Κελσίου και με 3.500 μέτρα θετικής υψομετρικής.

Ήταν μια προσπάθεια δύσκολη που ως στόχο της είχε την ταύτιση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που μάχονται σε καθημερινή βάση τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ευχαριστούμε πολύ τους υποστηρικτές της προσπάθειας, τους ανθρώπους που βοήθησαν στο εγχείρημα και ελπίζουμε πολύ σύντομα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα και να αναδείξουμε ακόμα πιο πολλές «μαγικές» διαδρομές στα απάτητα μονοπάτια της πατρίδας μας.

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events/459678754142379/

www.pharmacy295.gr

www.bikenature.gr

www.gmss.gr pharmacy295-logo bikenature