Έγινα μητέρα κι έκανα ένα υγιέστατο αγοράκι

Γειά σας, είμαι η Λιάνα κι έχω 4.5 χρόνια σκλήρυνση. Κάνω τη θεραπεία μου, με τις ενέσεις μου και είμαι μιά χαρά. Δεν έχω παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δεν το βάζω κάτω και ξέρω πως μια μέρα θα βρεθεί φάρμακο και για μας. Πριν δύο χρόνια περίπου έγινα μητέρα κι έκανα ένα υγιέστατο αγοράκι και δεν έπαθα κάτι ούτε εγώ.

Σας στέλνω για να σας πω ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Μπορεί να είναι άσχημο αυτό που μας συμβαίνει αλλά έτυχε να είναι και αυτό μέσα στη ζωή μας. Μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Θυμηθείτε ότι αξίζει να είστε καλά γι’ αυτούς που αγαπάτε. Σας καταλαβαίνω. Πέρασα κι εγώ δύσκολα, με πήρε από κάτω, τα έβαλα με όλους. Πόνεσα, έκλαψα αλλά έμαθα να σηκώνομαι. Είναι μέρες που πέφτω αλλά βρίσκω δύναμη να ξανασηκωθώ.

Είναι η ζωή μας αυτό“, να σκέφτεστε. Μπορεί να είναι δύσκολη αλλά είναι δική μας. Κι έχουμε το δικαίωμα να είμαστε καλά και μπορούμε να πετύχουμε. Μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να νιώθετε μειονεκτικά, απλά θα πέσατε σε ανίδεο. Δεν μπορεί να καταλάβει! Μόνο να προσέχετε τον ήλιο, την κούραση και τη στενοχώρια κυρίως και όλα θα πάνε καλα! Όταν την ξεχνάς την σκλήρυνση σε ξεχνάει κι αυτή. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Supergirl(Reamonn) και με εκφράζει απόλυτα. Κι εσείς είσαστε δυνατοί. Είσαστε οι ήρωες στις δυσκολίες αλλά αξιοπρέπεια!